top of page
  • Foto van schrijverMarjorie

Download: Bemoedigende beloftes [1] - Gezondheid en ziekte

Bijgewerkt op: 10 jul. 2023

God wil ons zegenen met een lang en gezond leven. Helaas hebben we in dit leven te maken met veranderingen in gezondheid, met ziekte en de eindigheid van het leven hier op aarde.


Dit kan zorgen, verdriet en onzekerheid met zich mee brengen. In de Bijbel is troost en ondersteuning te vinden voor deze situaties.


Bemoedigende Beloftes Bijbelteksten bij gezondheid en ziekte gratis download. 3Joh1:2, 3 Johannes 1:2 geliefde, ik wens dat het u in alles goed gaat en dat u gezond bent, zoals het uw ziel goed gaat.

Woord en Welzijn heeft meerdere services beschikbaar. Deze vind je in bovenstaand menu terug onder diensten. Een van deze diensten is downloads. Deze bestanden zijn gratis te verkrijgen. Ook hoef je geen persoonlijke gegevens, zoals een e-mailadres achter te laten.

In deze nieuwe download zijn Bijbelteksten gebundeld die te maken hebben gezondheid en ziekte. Deze zijn overzichtelijk opgedeeld in Bijbelverzen over:

  • lang leven

  • gezondheid

  • hoge leeftijd

  • verlossing van ziekte

  • ondersteuning bij ziekte

  • verlossing van de dood


Gratis download Bemoedigende Beloftes Bijbelteksten bij gezondheid en ziekte, Bijbelvers beterschap wensen

Klik op de afbeelding om naar de download te gaan.Beterschap

Je kan deze teksten gebruiken om iemand in een gesprek, kaart of berichtje gezondheid toe te wensen of moed in te spreken vanuit Gods Woord.


Gebed

Heb je te maken met ziekte, zorgen en onzekerheden en wil je graag dat we met je meebidden? Dat kan! Via onderstaande knop kan je bij Woord en Welzijn gebed aanvragen voor je naaste en/of voor jezelf. De informatie die je deelt, wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en nooit doorgegeven aan derden.


Naar de downloads

Klik op onderstaande knop om direct naar de download-pagina te gaan.


In de toekomst zullen de diensten en gratis downloads van Woord en Welzijn aangevuld worden. Binnenkort komen er nog enkele downloads met Bemoedigende Beloftes bij. Dus neem regelmatig een kijkje op deze website.


Wil je een e-mail ontvangen als er een nieuwe blog, quote of download online staat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.


Woord en Welzijn is ook te volgen op diverse social media:

Facebook: Woord en Welzijn

Pinterest: woordenwelzijn

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page