top of page
  • Foto van schrijverMarjorie

Nieuw op Woord en Welzijn: Gratis downloads

Bijgewerkt op: 29 apr. 2023

Om maar gelijk met het goede nieuws te beginnen: de website van Woord en Welzijn is uitgebreid met een download-pagina! Op deze pagina staat enkele interessante documenten die gratis te downloaden zijn.Nieuw op Woord en Welzijn Gratis download freebie printable

Diensten

De diensten die Woord en Welzijn aanbiedt, kan je hier terugvinden.


Vijf maanden geleden maakten we het mogelijk om gebed aan te vragen. Graag bidden voor je. Dus, heb je een gebedsverzoek? Vul dan op deze pagina het formulier in. De informatie die je met ons deelt wordt vertrouwelijk behandeld en wordt nooit met derden gedeeld.


Downloads

Nu zijn er ook enkele gratis downloads beschikbaar op woordenwelzijn.net.


Deze documenten zijn gerelateerd aan enkele van de meest gelezen blogs van Woord en Welzijn, namelijk "Hydrotherapie: wisseldouche" en "Dankbaarheid: Dank God in alles".


Hydrotherapie

Voor de hydrotherapie is er een verkorte instructie beschikbaar in de downloads. Na het lezen van de volledige uitleg in de bovengenoemde posts, is het handig om de verkorte instructie te downloaden en uit te printen. Zo heb je de belangrijkste aanwijzingen bij de hand als je een wisseldouche of -bad gaat doen.


Dankbaarheidsdagboek

De tweede printable die nu voor iedereen verkrijgbaar is, is het dankbaarheidsdagboek. Ook dit document kan je direct gratis downloaden zonder dat je een e-mailadres of andere gegevens hoeft te delen.


Het dankbaarheidsdagboek is in het bijzonder geschikt als hulpmiddel voor iedereen die God meer wil danken voor de ontvangen zegeningen. Ook kan het ondersteuning bieden om meer positief te denken. In het dagboek kan je zeven dagen lang bijhouden waar je dankbaar voor bent. Als je het lastig vindt om wat te schrijven, vind je op de tweede pagina extra inspiratie met Bijbelteksten, quotes en enkele vragen. Uiteraard kan je deze download zo vaak uitprinten als je wilt.


Tenslotte

Klik op onderstaande knop om direct naar de download-pagina te gaan.In de toekomst zullen de diensten en downloads van Woord en Welzijn aangevuld worden. Dus neem regelmatig een kijkje op deze website.

Wil je een e-mail ontvangen als er een nieuwe blog online staat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.


Woord en Welzijn is ook te volgen op diverse social media:

Facebook: Woord en Welzijn

Instagram: @woord_en_welzijn

Pinterest: woordenwelzijn


Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page