top of page
  • Foto van schrijverMarjorie

Massage bij Woord en Welzijn

Bijgewerkt op: 1 jul.


Ontspannende massage, klassieke massage, Zweedse massage aan huis, masseur aan de deur, massage thuis, Woord en Welzijn, Almere

Woord en Welzijn heeft meerdere diensten beschikbaar, die je helpen. Er zijn gratis downloads. Ook kan je gebed aanvragen. We bidden graag met je mee.

In de webshop is de AYOlite lichttherapiebril te koop. In de blogs is meer informatie te vinden over lichttherapie.
Massage voor vrouwen

​Deze diensten zijn nu uitgebreid met massages. Voor dames in Almere mogelijk om een ontspannende of klachtgerichte massage aan huis te boeken bij Woord en Welzijn.


Voor vrouwen die in Almere wonen, is het mogelijk om bijvoorbeeld een klassieke massage aan huis te boeken. Plan nu een ontspanningsmoment in bij jou thuis. Jij kan thuis heerlijk relaxen. Je hoeft alleen te zorgen voor een warme plek van ongeveer 3x3 meter in de woonkamer. De rest verzorg ik. Ik kom met mijn massagetafel naar je toe.


Na een massage, aangepast aan jouw wensen, van 30-60 minuten, kan je nagenieten in je eigen vertrouwde omgeving. Aanpassingen in de massage zijn in overleg mogelijk.


Reserveren

Boek nu jouw ontspannende massage. Klik op onderstaande knop voor meer informatie en/of om een datum en tijd te reserveren.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page