top of page
 • Foto van schrijverMarjorie

Download: Bemoedigende beloftes - compleet

"Als er zich moeilijkheden voordoen, bedenk dan dat het uw voorrecht is ... om op Christus, de levende Rots te staan. Laat uw voeten nooit van die Rots worden verwijderd. Als uw voeten stevig op de Rots der eeuwen staan, dan hebt u een hoop vol met onsterfelijkheid en vol heerlijkheid." MS 157, 1904.


Als Jezus onze Rots, ons Fundament, is, staan we stevig als er storm of regen in ons leven komt. In Gods Woord staan vele teksten die ons helpen herinneren aan Gods liefde voor ons. Zo helpt de Bijbel ons, als we door moeilijke omstandigheden gaan, herinneren aan de hoop die de Heere ons geeft.


Gratis download Bemoedigende Beloftes Bijbelteksten die hoop geven Psalm 66:8-9

Misschien ga je net als David in Psalm 66 door vuur en water, door een beproeving. Weet dan dat God "onze ziel weer het leven geeft en niet toelaat dat onze voet wankelt". De Heere laat jou niet los, laat daarom Hem ook niet los. In deze Psalm lees je hoe David met moeilijke omstandigheden omging. We mogen hier een voorbeeld aan nemen. Hij bemoedigt ons ook in de laatste verzen. God luisterde naar zijn gebed. God zal ook luisteren naar jouw gebed.


Diensten

Woord en Welzijn heeft meerdere services beschikbaar. Deze vind je in bovenstaand menu terug onder diensten. Een van deze diensten is downloads. Deze bestanden zijn gratis te verkrijgen. Ook hoef je geen persoonlijke gegevens, zoals een e-mailadres achter te laten.


Deze download is een compilatie van de eerder gepubliceerde downloads met bemoedigende beloftes. Hierin zijn Bijbelteksten met beloftes bijeengebracht, die in uiteenlopende situaties ter bemoediging kunnen zijn. De Bijbelverzen zijn opgedeeld in de volgende paragrafen:

 • Lang leven

 • Gezondheid

 • Hoge leeftijd

 • Verlossing van ziekte

 • Ondersteuning bij ziekte

 • Verlossing van de dood

 • God luistert naar onze gebeden

 • Goddelijke leiding

 • Genade en barmhartigheid

 • God zorgt voor ons

 • Kracht en moed

Aan het einde van het document zijn nog 12 extra Bijbelteksten toegevoegd.


Gratis download Bemoedigende Beloftes, Bijbelteksten ter bemoediging

Klik op de afbeelding om naar de download te gaan.Gebed

Heb je te maken met ziekte, zorgen en onzekerheden en wil je graag dat we met je meebidden? Dat kan! Via onderstaande knop kan je bij Woord en Welzijn gebed aanvragen voor je naaste en/of voor jezelf. De informatie die je deelt, wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en nooit doorgegeven aan derden.Naar de download

Klik op onderstaande knop om direct naar de download-pagina te gaan. Naast het document met de gebundelde Bemoedigende Beloftes, zijn daar ook de losse delen als download beschikbaar. Dat zijn deel 1 (Bijbelteksten bij gezondheid en ziekte), deel 2 (Bijbelteksten over God luistert en leidt) en deel 3 (Bijbelteksten over Gods genade, zorg en sterkte)
Dit is het laatste deel van Bemoedigende Beloftes. In de toekomst zullen de diensten en downloads van Woord en Welzijn aangevuld worden. Er komen in de volgende maanden meerdere massagebehandelingen bij. Ook is er al een plan voor een nieuwe gratis download. Dus neem regelmatig een kijkje op deze website.


Wil je een e-mail ontvangen als er een nieuwe blog, service of download online staat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.Woord en Welzijn is ook te volgen op diverse social media:Pinterest: woordenwelzijn

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page