top of page
  • Foto van schrijverMarjorie

Download: Bemoedigende beloftes [3] - genade, zorg en sterkte

Bijgewerkt op: 29 jun.

“In Gods Woord, dat kan worden voorgesteld als een tuin vol rozen en lelies en anjers, kunnen we door geloof de bemoedigende beloften van God plukken, ze in ons eigen hart toepassen en goede moed hebben - ja, blij zijn in de Heere - of we kunnen onze aandacht gericht houden op de doornen en distels en onszelf ernstig verwonden en ons harde lot beklagen.” 3SM 163.4.


Waar ligt jouw focus? Zie je de bloemen? Zie je de bemoedigende beloftes in Gods Woord?


Bijbeltekst Jesaja 12:2, gratis download bemoedigende beloftes deel 3, genade,  God zorgt voor ons , kracht

Diensten

Woord en Welzijn heeft meerdere services beschikbaar. Deze vind je in bovenstaand menu terug onder diensten. Een van deze diensten is downloads. Deze bestanden zijn gratis te verkrijgen. Ook hoef je geen persoonlijke gegevens, zoals een e-mailadres achter te laten.


In de derde download van deze serie zijn Bijbelteksten verzameld die bevestigen dat God dichtbij is, ons steunt en aan ons geeft wat we nodig hebben.

De Bijbelverzen zijn opgedeeld in de volgende paragrafen:


· Genade en barmhartigheid

· God zorgt voor ons

· Kracht en moed


Gratis download Bemoedigende Beloftes, deel 3, Bijbelteksten over genade, Gods zorg voor ons en sterkte

Focus op de beloftes

Door omstandigheden kunnen de positieve aspecten van het geloof uit het oog raken. Zoek naar de bemoedigende beloftes van God en keer je af van de doornen en distels die de tegenstander onder je aandacht brengt. Focus op de prachtige bloemen, houd vast aan de beloftes in het Woord.


Een mooie manier om op bemoedigende beloftes uit de Bijbel te focussen, is door deze teksten te zingen. Op YouTube en andere plekken online zijn Bijbelteksten op muziek te vinden. In het Engels worden het ook wel scripture songs genoemd. Een bijkomend voordeel van het zingen van de beloftes is dat je ze makkelijker onthoudt door de melodie.


Gebed

Heb je te maken met zorgen en onzekerheden en wil je graag dat we met je meebidden? Dat kan! Via onderstaande knop kan je bij Woord en Welzijn gebed aanvragen voor je naaste en/of voor jezelf. De informatie die je deelt, wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en nooit doorgegeven aan derden.
Naar de downloads

Klik op onderstaande knop om direct het document met bemoedigende beloftes, deel 3 te downloaden.


3. Bemoedigende Beloftes genade zorg en sterkte
.pdf
Download PDF • 1.38MB

In de toekomst zullen de diensten en downloads van Woord en Welzijn aangevuld worden. Binnenkort komt er nog een download met Bemoedigende Beloftes bij. Dus neem regelmatig een kijkje op deze website.


Wil je een e-mail ontvangen als er een nieuwe blog, quote of download online staat? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief.


Woord en Welzijn is ook te volgen op diverse social media:Pinterest: woordenwelzijn

Comments


bottom of page