top of page
  • Foto van schrijverMarjorie

Massage bij lage rugpijn - Almere

Lumbago oftewel spit in de rug heeft vaak een acuut begin van de klachten, zoals niet meer overeind kunnen komen of bij het tillen van een zwaar voorwerp of een kind of persoon.


De pijn kan heftig zijn en soms ook uitstralen naar de achterzijde van het bovenbeen tot aan de knie of zelfs ook wel naar de kuit.


Bij hevige pijnklachten maken velen zich zorgen over blijvende schade aan de rug, spieren, banden en gewrichten. Gelukkig is de kans groot dat de klachten verdwijnen zonder blijvende schade.


massage bij lage rugpijn, spit, lumbago chronische rugklachten, pijn in de rug, massage voor vrouwen Almere


Bij andere a-specifieke lage rugpijn is er geen sprake plotseling begin van de klachten. Dan is de oorzaak van de pijn vaak gerelateerd aan houding of het is chronisch van aard.


Een massage is prettig om de symptomen te verlichten. Tijdens de behandeling kijken we samen naar factoren in jouw omstandigheden die een risicofactor of oorzaak zijn voor je klachten.

Naast de massagebehandeling geef ik je praktische adviezen mee om je lage rugpijn aan te pakken met leefstijl en oefeningen.


Wat is een massage bij lage rugpijn?

Bij rugklachten kan een massage helpen ontspanning terug te brengen. Bij rugpijn raken meerdere spieren uit balans, doordat je snel gaat compenseren om de pijnlijke plek te ontlasten.


Bij lage rugpijn helpt een massage

  • Onderrug, heupen en bilspieren los te maken

  • De bloedcirculatie te stimuleren

  • De spierfunctie te verbeteren

  • Pijnklachten te verlichten


Als je niet zeker weet of je een rugmassage mag ondergaan, overleg dan met je huisarts of fysiotherapeut. De arts lichamelijk onderzoek doen, beeldvormende onderzoeken aanvragen en een diagnose stellen.


Regelmatige massage kan de spieren in rug, billen en heup soepeler maken. Dit kan bijdragen aan de vermindering van pijnklachten en ondersteunen in het proces om terug te komen naar beweging en sporten.Wat kan je verwachten?

Enkele van de voordelen van een lage rugmassage bij Woord & Welzijn:


  • Bij jou thuis, je hoeft je huis niet uit, ik kom naar je toe

  • Massage voor een vrouw, door een vrouw

  • Voorafgaand aan de massage bespreken we je symptomen en wensen

  • Iedere massage wordt aan jouw behoefte aangepast

  • We kijken naar je hele leefstijl en je ontvangt advies op maat

Boek nu een massage bij lage rugpijn bij Woord & Welzijn, Almere

Het is nu voor vrouwen in Almere of nabije omgeving mogelijk om een massage bij lage rugpijn te boeken bij Woord en Welzijn.


Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.


Klik op onderstaande knop voor meer informatie of om direct een massage bij jou thuis in te plannen.Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page