top of page

Massage bij fibromyalgie - Almere

Je kan nu bij Woord en Welzijn een massage bij fibromyalgie boeken.


Spierpijn, vermoeidheid en stijfheid zijn enkele van de vele symptomen bij fibromyalgie. Een milde, maar doeltreffende massage met de juiste massagetechnieken kan je helpen deze klachten te verminderen en je welzijn te verbeteren.Massage aan huis bij fibromyalgie - Almere, voor een vrouw, door een vrouw

Wat maakt deze massage geschikt?

Voor de massage vindt er een intakegesprek plaats, waarbij je klachten, tenderpoints en wensen besproken worden. De massage duurt maximaal 30 minuten. Voor een optimaal effect is het belangrijk om regelmatig gemasseerd te worden. Dit zal je klachten helpen verminderen en je welzijn vergroten. In onderling overleg maken we een behandelplan dat passend is in jouw situatie en je op weg helpt naar vermindering van je klachten en verbetering van je welzijn.


Wat is een massage bij fibromyalgie?

Door de manier waarop je lichaam reageert op aanraking en druk zijn niet alle massagetechnieken zijn geschikt als je fibromyalgie hebt. Een harde of te langdurige massage kan leiden tot meer spanning in je spieren en daardoor een toename van klachten, zoals spierpijn en vermoeidheid.


Een massage bij fibromyalgie bij Woord en Welzijn is een milde en ontspannende massage waarbij stap voor stap bindweefsel en spieren los worden gemaakt. De doorbloeding wordt op een rustige manier gestimuleerd, wat afvalstoffen afvoert en bovenal zuurstof en ontspanning naar de gespannen plekken toe brengt.


Zachte, maar doeltreffende, massagetechnieken hebben niet alleen effect op gevoelige tenderpoints, maar brengen ook mentale ontspanning.


Wat kan je verwachten?

Hierdoor profiteer je het meest van de massage bij fibromyalgie:


  • Bij jou thuis, ik kom naar je toe

  • Een betere doorbloeding van spieren en meer ontspanning

  • Minder pijn en stijfheid

  • Iedere massage wordt afgestemd op aanwezige tenderpoints en jouw behoefte

  • Massage voor een vrouw, door een vrouw

  • In onderling overleg maken we een behandelplan op maat


Boek nu een massage bij fibromyalgie bij Woord & Welzijn, Almere

Het is nu voor vrouwen in Almere of nabije omgeving mogelijk om een massage bij fibromyalgie te boeken bij Woord en Welzijn. Deze massage vindt plaats bij je thuis.


Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.


Klik op onderstaande knop voor meer informatie of om direct een massage bij jou thuis in te plannen.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page