top of page
  • Foto van schrijverMarjorie

Quote - Gewoonten voor gezondheid

Bijgewerkt op: 17 dec. 2023


Quote Ellen White, Sons and daughters of God 172, Goede gewoonten voor gezondheid


Zorgvuldige gewoonten zorgen

voor een goede gezondheid


"Ja, Ik zal uw herstel bevorderen, u van uw wonden genezen, spreekt de HEERE,”

Jeremia 30:17a


"Het leven is een heilige verantwoordelijkheid, die we alleen kunnen dragen doordat God ons daartoe in staat stelt. Dat leven moeten we tot Zijn eer te gebruiken. Hij die het wonderbaarlijke bouwwerk van het lichaam heeft gevormd, zal er speciaal voor zorgen dat het op orde blijft, als mensen Hem niet tegenwerken.


Gezondheid, leven en geluk zijn het resultaat van gehoorzaamheid aan fysieke wetten die ons lichaam beheersen. Als onze wil en weg in overeenstemming zijn met Gods wil en weg; als we het welbehagen van onze Schepper doen, zal Hij het menselijk organisme in goede staat houden en de morele, mentale en fysieke krachten herstellen, zodat Hij door ons kan werken tot Zijn glorie... Als we samenwerken met Hem in dit werk zijn gezondheid en geluk, vrede en bruikbaarheid het zekere resultaat.


Hij stierf niet voor ons om slaven te worden van slechte gewoonten, maar om de zonen en dochters van God te worden, Hem dienend met alle kracht van ons wezen.


Mijn beste jonge vrienden, ga stap voor stap vooruit, totdat al uw gewoonten in harmonie zullen zijn met de wetten van leven en gezondheid."Sons and Daughters of God, p.172

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page