top of page
  • Foto van schrijverMarjorie

Stoelmassage - Almere

Bijgewerkt op: 1 jul.

Nieuw bij Woord en Welzijn is de stoelmassage. Deze vorm van massage is laagdrempelig en tegelijk effectief. Enkele voordelen zijn dat je je kleding aan mag houden en er geen olie gebruikt wordt, dus geen vettig gevoel nadien. Na de stoelmassage ga je fit en ontspannen verder met je dag.Stoelmassage Almere, massage aan huis


Voor wie?

Stoelmassage is een effectieve manier om stress en aan werk gerelateerde klachten te verminderen of te voorkomen.


Daarom is deze vorm van massage is voor vrijwel iedereen geschikt en in het bijzonder voor mensen die veel achter de computer werken, lang in dezelfde houding zitten of onder hoge druk werken. Ook personen die lichamelijk zwaar werk verrichten zijn gebaat bij een ontspannende stoelmassage.


Een stoelmassage is ook een prettige en laagdrempelige kennismaking met het ontvangen van een massage, als dit nieuw voor je is.


Wat is stoelmassage?

Een stoelmassage is toegankelijke en doeltreffende vorm van massage. Tijdens de massage mag je je kleding aanhouden. De stoelmassage duurt 15-20 minuten.


Je neemt plaats op een speciaal gevormde massagestoel, die het lichaam in een ontspannen en goed ondersteunde houding helpt.


Tijdens de stoelmassage maakt de masseuse de spieren van rug, nek, schouders, armen en handen los door met knedende en drukkende technieken de doorbloeding van de spieren te stimuleren. Met begeleide stretches worden de spieren van de nek en schouders tot een verdere relaxatie gebracht.

Wat kan je verwachten?

Hierdoor profiteer je het meest van de stoelmassage:


· Bij jou thuis of op je werkplek, ik kom naar je toe

· Kleding mag aangehouden worden

· Korte en doeltreffende massage in ongeveer 20 minuten

· Iedere massage wordt op jouw behoefte aangepast

· Een stoelmassage geeft je nieuwe energie en rust tegelijk


Boek nu een stoelmassage bij Woord & Welzijn, Almere

Het is nu voor vrouwen in Almere of nabije omgeving mogelijk om een stoelmassage te boeken bij Woord en Welzijn.


Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.


Klik op onderstaande knop voor meer informatie of om direct een massage bij jou thuis of op je werkplek in te plannen.Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page